veiligheids info-lijn:  088 - 50 19 420

vertrouwen in veiligheid.

onze referenties.

Deze bedrijven of instellingen vertrouwden op onze expertise.

Grote festivals en feesten, mooie aansprekende projecten en bedrijven mogen voorzien van advies en helpen begeleiden in een veiligheidstraject. Allemaal personen en zaken die door TEC veilig worden gesteld. Vanwege privacy-redenen kunnen we ze niet allemaal benoemen. Om u toch een beeld te geven van onze werkzaamheden hieronder twee van onze opdrachtgevers:

Giro d’Italia

Voor de Giro d’Italia 2016 mochten we maar liefst 400 verkeersposten op een traject van in totaal 220 kilometer in communicatie begeleiden. We hebben een digitaal portofoonsysteem als back up netwerk voor calamiteiten ingericht.

Dit netwerk hebben 'push to talk' ingericht dat ervoor zorgt dat op ieder moment de mobiele telefoons van de organisatie, beroepsverkeersregelaars en motorrijders als portofoon konden worden gebruikt als tweede communicatiemiddel.

Wij waren tevens de exclusieve leverancier van alle portofoons voor de drie etappes in Nederland.

“De communicatie van de organisatie in goede handen.”

 

ref-2

Reurpop Festival Ruurlo.

In een paar jaar tijd is Reurpop uitgegroeid tot een begrip in de regio. 

Voor de aanvraag van de juiste vergunningen heeft Reurpop ons gevraagd een uitgebreid veiligheidsplan op te stellen zodat de ruim 13.500 bezoekers kunnen genieten van een strak georganiseerd en veilig festival.

Reurpop was dit jaar op 3, 4 en 5 juni. Meer informatie over Reurpop.

“Tec: Gedegen advies. Prettige samenwerking.”

Daphne Geeraths-Buitink. Coördinator Veiligheid.

ref-1