veiligheids info-lijn:  088 - 50 19 420

blog.

Lees hier de laatste feiten over onze activiteiten.

Veiligheidsexpert Quinten Dikschei houdt u graag op de hoogte over de laatste stand van zaken op het gebied van veiligheid.

Inspringen op actuele veiligheidszaken of een achtergrondverhaal gebaseerd op zijn ervaringen als veiligheidscoödinator: als u regelmatig de blogs van Quinten leest, gaat er niets aan u voorbij.

03-04-2017. homo- en voetbalgeweld in ons multiculturele tolerante landje

En dan sta je weer even met een mond zonder tanden

Vandaag hoorde ik op het Radio 1 Journaal het verhaal van het Arnhemse stel dat mishandeld werd door een groep hangjongeren. Het venijn zat hem in alle toevoegingen. Het betrof namelijk een homosexueel stel dat belaagd werd door een groep Marokkaanse jongeren. Het zou beide niet moeten uitmaken welke achtergrond of sexuele voorkeur de betrokkenen hadden.    

Lees verder
Q explosie

28-03-2017. de cursus voorkomen van teleurstellingen..

Partners in Creativity

Afgelopen week zat ik bij een sprankelende evenementenorganisator voor een goede bak koffie. Ondanks het feit dat griepverschijnselen hem teisterde kreeg zijn enthousiasme mij te pakken. Een stortvloed van creatieve ideeën zorgde ervoor dat ik één ding zeker wist. Ik wil met hem werken en sterker nog...wij hebben elkaar nodig..   

Lees verder
Quinten creatief-1