veiligheids info-lijn:  088 - 50 19 420

Uitvoering

TEC kan u bij bepaalde onderdelen van dienst zijn of u laat zelfs het gehele evenement aan ons over. Festivals, evenementen, bedrijfsfeesten, van zakelijk tot feestelijk: wij helpen u graag bij het organiseren.

Aan de hand van een draaiboek bekijken we samen wat er allemaal nodig is om uw event tot een geslaagd evenement te maken. Praktische zaken zoals de indeling van het terrein, de opbouw van podia of het boeken van artiesten worden daarin opgenomen. Alles van voorbereiding tot aan uitvoering.

Projectmanagers

We werken samen met een team van enthousiaste en vindingrijke eventplanners met ieder een eigen specialiteit.

Een team dat staat voor jarenlange ervaring in de evenementenwereld, enorme passie voor het vak gecombineerd met uiteraard een uitgebreid netwerk en organisatietalent. 

Het veiligheidsplan zal als leidraad dienen voor de uitvoering van het evenement. Alle veiligheidsaspecten en vergunningseisen zullen worden opgevolgd door onze veiligheidsexperts. Daarnaast kunt u onze projectmanagers inschakelen voor alle praktische zaken van de organisatie.

event-1053648_1920

 

TEC Veiligheid Evenementen

Wij kunnen ALLES regelen

En met alles, bedoelen we ook álles. Van hekwerk tot drank, van barren tot band, van beveiliging tot spandoeken, ID-readers en polsbandjes.

Wij beschikken over alle middelen om u te ondersteunen bij het organiseren van een evenement. Eén aanspreekpunt…dat moet klinken als muziek in de oren!

 

Meer informatie? Bel 088 - 999 43 10 voor een vrijblijvende afspraak. Wij maken graag een feest van uw evenement!