veiligheids info-lijn:  088 - 50 19 420

Budgettering

Het is goed om te weten dat we door onze ervaring de juiste mensen en organisaties kennen.

We kunnen voor u bemiddelen en diensten groots inkopen. We kennen het prijsniveau en kunnen makkelijker vergelijken. Ook bekijken hoe u met uw budget het verstandigst kunt inkopen, waar erop bespaard kan worden en hoe iets slimmer, beter of handiger kan worden gedaan zodat u optimaal waar voor uw geld krijgt.

Meer voor uw geld

Belangrijk is om vooraf een duidelijk beeld te krijgen van de kosten waar u rekening mee moet houden. Onze ervaren projectmanagers helpen u graag met het helder krijgen van de algemene kosten die bij een evenement gebruikelijk zijn en ook bij specifieke inkopen zoals bijvoorbeeld bij het inkopen van beveiliging; soms kunt u door middel van de inzet van een NIX18 team besparen op beveiligingskosten doordat beveiligers op andere plekken kunnen worden ingezet. Of weten wij hét adres voor dranghekkenverhuur. 

Wij kopen regelmatig personeel en materieel in voor evenementen. We weten wat er speelt in de markt en ook wat gebruikelijke prijzen zijn. Zorg ervoor dat er niet teveel van uw budget naar de verkeerde zaken gaat. 

TEC shutterstock_387622576
event-644537_1920

Ook uw budget optimaliseren?

 

Wilt u ook meer evenement voor uw geld en meer te weten komen over hoe wij u kunnen helpen met het optimaliseren van uw budget? Bel de TEC Veiligheidslijn: 088 - 999 43 10 en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers.