veiligheids info-lijn:  088 - 50 19 420

Bemiddeling

 

Taal van de overheid

Wij spreken de taal van de overheid. Soms kan het vergunningstraject stroef verlopen doordat het niet altijd duidelijk is wat bijvoorbeeld een gemeente van u verlangt voor het uitgeven van de juiste vergunningen. Wij spreken de taal van de vergunningverleners en vertegenwoordigen u ook graag bij de gemeente waarbij we het veiligheidsplan kunnen toelichten.

Wij weten wat er nodig is voor een veilig evenement en waar je als organisatie aan moet voldoen. Sterker nog, wij geven zelfs trainingen aan vergunningsverleners zodat ook de overheid niets over het hoofd ziet en aan het toeval overlaat.

Ook zorgen we samen met u voor een correctie evaluatie.

Bemiddeling samenwerkende partijen

Vanzelfsprekend kunnen wij u ook adviseren met welke partijen u zou kunnen samenwerken. Dat kan zijn omdat een bepaalde partij gespecialiseerd is in hetgeen bij ons advies past, of doordat wij door een jarenlange samenwerking heel gemakkelijk samenwerken met partijen die onze zienswijze ondersteunen.

We zijn op de hoogte van tariefstellingen binnen de branche en kunnen vaak goedkoper dienstverleningen inkopen. 

Onpartijdig en onafhankelijk

Werkt u altijd met een vaste partij samen en wilt u dat nu ook weer? Uiteraard geen probleem. TEC is onpartijdig en onafhankelijk. 

TEC_Mobiele Communicatiewagen_Verhuur

 

TEC_Camera_Verhuur

Meer informatie?

Bel 088 - 999 43 10 voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs te maken.